Texel Culinair: Winnaar themagerechtje en overall tweede

Afgelopen weekend was Texel Culinair, Strandpaviljoen Vijftien kwam met mooie prijzen thuis! Met het gerechtje 'Groente Afval' werden ze winnaar van het Themagerechtje van culinair. Ze mochten op het podium blijven staan, want overall kregen ze de tweede prijs!

Het thema van dit jaar was groenten en kruiden, waarop de keuken een gerechtje had gemaakt met zaadjes, bladeren en schillen, of te wel: 'Groente Afval'. Volgens de jury zowel een origineel als erg lekker gerecht, unaniem werd het gerechtje verkozen tot themagerechtje van Texel Culinair 2017. 

Met de vier gerechtjes, bijpassende wijnen, service en aankleding behaalden ze overall de tweede prijs. Jurylid Claartje van het blog Foodness schreef een blog over haar culinaire beleving op Texel, Strandpaviljoen Vijftien wordt vermeld in de top 7. Lees haar blog hier