Strandpaviljoen Vijftien

Bij dit authentiek gebouwde paviljoen kom je graag terug voor de goede gerechten met Texelse ingrediënten, lekkere koffie, relaxte sfeer en het prachtige uitzicht op zee. In een gezellige en ongedwongen sfeer kun je hier de hele dag door genieten van smakelijke gerechten en bijpassende dranken. 

Genieten op het terras
Het terras biedt een fantastisch uitzicht op de Noordzee. Met een goed glas wijn of een gezond sapje in je hand zie je de kotters voorbij varen en kinderen spelen op het strand. Kies een plekje in de zon of ga voor verkoeling onder een schaduwdoek. Op het terras is het goed vertoeven. Het terras van Strandpaviljoen Vijftien is de ideale plek om na een fijne stranddag de zon in de zee te zien zakken. Is het wat minder lekker weer? Maak een frisse strandwandeling en kies daarna voor een plekje bij de houtkachel. 

Menukaart
Een broodje pulled pork, huisgemarineerde spareribs, een salade met heilbot: de menukaart biedt een gevarieerd aanbod. In de keuken wordt veel met Texelse ingerediënten en seizoensproducten gewerkt. Ook aan de dranken is veel aandacht besteed: speciaalbieren, gezonde sapjes, diverse theesoorten en Texelse wijn. Bekijk vooral ook de krijtborden in het paviljoen en op het terras voor de specials van de week.

 

Bekijk hier de website van Strandpaviljoen Vijftien.

 

 

 

Contactgegevens
Westerslag 5, Den Burg

0222-441007

info@strandpaviljoenvijftien.nl