Werken op het Texelse strand

Zelfstandig werkend kok
Parttime / fulltime / jaarrond


Shiftleader bediening
Fulltime / jaarrond

Medewerker bediening

Parttime / fulltime / jaarrond

 

Leerling
Zelfstandig werkend kok (niveau3)
Gastheer/-vrouw (niveau2)

 


Paal 15 is een strandslag gelegen aan 'het Westerslag' op Texel. Vele mensen noemen dit strandslag dan ook 'Westerslag'. Onze keukens hebben verrassende, soms gewaagde, maar ook herkenbaar en  altijd pure en eerlijke smaken. De smaken van onze keuken, de lokale gastvrijheid en het bijzondere uitzicht van het strand van Paal 15, creëren een blijvende herinnering bij onze gasten. Je houdt van een kletspraatje en je beschikt over de vaardigheid om heel veel te lachen.

 

Wil jij….

  • Op een eiland wonen met eindeloze mogelijkheden?  
  • Onderdeel zijn van een jong en ambitieus team?
  • Op een plek werken met een fantastisch uitzicht?
  • Leuke trainingen volgen om jouw talent te ontwikkelen?
  • De wind door je haren voelen en de zon op je gezicht?
  • De kans krijgen om een vaste aanstelling te bemachtigen?
     

Voel je je aangesproken? Laat dan zien dat jij hét talent bent dat we zoeken en reageer zo snel mogelijk. De beste en meest overtuigende sollicitanten nodigen we uit voor een gesprek.
Mail naar info@paal15texel.nl

 

 

OP ZOEK NAAR DE LEUKSTE BIJBAAN?

Paal 15 is altijd op zoek naar representatieve en spontane scholieren die bereid zijn hard te werken voor onze zeer gewaardeerde gasten. Je hebt het liefst al wat ervaring in de horeca, maar als aanstormend horecatalent kan je ook bij ons terecht. Stuur een e-mail naar info@paal15texel.nl en wie weet schitter jij straks op ons terras!

 

OPEN SOLLICITATIE

Lijkt het je leuk om bij ons te werken maar hebben we geen openstaande vacature die aansluit bij jouw profiel en ben jij van mening dat jij een echte aanwinst bent voor ons team? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie en wie weet ben je binnenkort wel onderdeel van Team Paal 15!

Mail naar info@paal15texel.nl